je li ovo kraj?

Šok u Parizu; Leo Messi izbačen iz momčadi

02.05.2023 u 21:31

Bionic
Reading

Odmah nakon posljednjeg prvenstvenog poraza PSG-a od Lorienta (3:1) Leo Messi je bez dozvole kluba napustio Pariz te je otputovao u Saudijsku Arabiju

Čelnicima PSG-a definitivno je prekipjelo i više ne žele tolerirati bahato ponašanje Lea Messija (35). Argentinac već neko vrijeme zavlači momčad s Parka prinčeva, odbija pregovore oko mogućeg potpisa novog ugovora, a kap koja je prelila čašu strpljenja čelnih ljudi PSG-a je njegov odlazak iz Pariza bez dozvole kluba.

Podsjetimo, Messi je bez dozvole kluba napustio Pariz te je otputovao u Saudijsku Arabiju nakon sramotnog domaćeg poraza PSG-a od Lorienta (3:1) u nedjelju.

Francuski mediji tvrde kako je PSG Messija suspendirao na 14 dana, a u tom vremenu Argentinac neće moći trenirati ni igrati s klubom, a ostat će i bez plaće u tom vremenu.

  • +4
Nice - PSG, Ligue 1, 2022/23. Izvor: Profimedia / Autor: Matthieu Mirville / AFP / Profimedia

Messiju na kraju aktualne sezone ističe ugovor s PSG-om koji je trenutno vodeći sastav francuske lige. PSG pet kola prije kraja ima pet bodova više od Marseillea kojeg uspješno vodi hrvatski trener Igor Tudor. 

Kako sada stvari stoje, Messi će propustiti utakmice protiv Troyesa i Ajaccia, a mogao bi se vratiti za utakmicu protiv Auxerrea koja je na rasporedu 21. svibnja.