raspad prvaka?

Šok na Rujevici; Rijeka ostaje bez još jednog nositelja igre, ali dobro će zaraditi...

23.08.2017 u 17:06

Bionic
Reading

Trener Rijeke Matjaž Kek nakon poraza od Olympiakosa i ispadanja iz Lige prvaka prozvao je čelnike kluba zbog loše kadrovske politike i prodaje najboljih igrača. Sad je na pomolu novi transfer...

Matjaž Kek (55) nije skrivao razočaranje nakon poraza od Olympiakosa na Rujevici. Trener Rijeke javno je prozvao klupske čelnike i zatražio pojačanja jer s trenutnim kadrom ova momčad neće moći 'izgurati' paralelno igranje u Europskoj ligi i Hrvatski Telekom Prvoj ligi. Ostala je Rijeka ovog ljeta bez Andrijaševića i Ristovskog, adekvatnih zamjena još nema i to je poprilično naljutilo Keka.

>> Ove Kekove riječi izazvat će žestoku reakciju čelnika Rijeke

Srditi se slovenski stručnjak vjerojatno nije ni ohladio, a sada se mora nositi s novim gubitkom. Talijanski mediji objavili su kako jedan od stožernih igrača Rijeke, veznjak Filip Bradarić (24) karijeru nastavlja u Serie A, u redovima Bologne!

Dogovor oko Bradarićeva transfera navodno je dogovoren još početkom lipnja, ali je on ostao na Rujevici kako bi pomogao Rijeci u borbi za plasman u Ligu prvaka. Kako je sada ta epizoda završena, Rijeka će igrati Europsku ligu, Talijani su ponovno krenuli u akciju.

  • +13
Rijeka - Olympiacos (uzvratna ukamica play-offa Lige prvaka) Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Napusti li Filip Bradarić Rijeku, bio bi to drugi najveći transfer u povijesti kluba. Bologna je za njega spremna platiti sedam milijuna eura, klub je više zaradio tek na transferu Andreja Kramarića u Leicester. 

Bradarićevim odlaskom Rijeka će zaraditi velik novac, ali u isto vrijeme ostaje bez jednog od temelja momčadi, a sigurno je kako ni trener Matjaž Kek ne može biti sretan...