samo pitanje kakvu

Ove Kekove riječi izazvat će žestoku reakciju čelnika Rijeke

22.08.2017 u 23:24

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke nisu se uspjeli plasirati u Ligu prvaka nakon što su u uzvratnom susret završne runde kvalifikacija na Rujevici izgubili od Olympiacosa 0:1 i tako upisali i drugi poraz nakon 1:2 iz prve utakmice.

Iako je Rijeka izgubila, Kekova je momčad ostavila dobar dojam i ima za čime žaliti. S toga je logično bilo da se treneru poražene momčadi čestita. Ali on je uzvratio:

>> Rijeka ostala bez Lige prvaka, ali imat će za čime žaliti

'Pa zašto čestitati na porazu? Istina, treba čestitati dečkima na fer i poštenom pristupu. Karakter naše ekipe nikad nije bio upitan. Tu nema dileme. Napravili smo par grešaka i prije sezone, no to su stvari za drugo vrijeme. Čeka nas još šest utakmica, s ovim igračima, to će biti nemoguće. No to je posao za nekog drugog. U Pireju smo imali sreće, danas smo bili kvalitetni i dobri, ali primili smo iz jedne greške. Čeka nas Europska liga, to je realnost', rekao je Matjaž Kek za Arena Sport i sasvim sigurno natjerao čelnike kluba na reakciju.

Bilo kakvu, odnosno ili kupovinu igrača, ili ukor treneru.

  • +13
Rijeka - Olympiacos (uzvratna ukamica play-offa Lige prvaka) Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

'Falio nam je igrač, dva, tri da bismo mogli parirati Grcima. Odigrali smo kvalitetno, pogotovo u drugom poluvremenu, ali protiv ovakvog protivnika moraš zabiti šanse koje imaš. Htio bih nešto drugo reći, ako želiš rezultat, treba imati sustav, a on se radi prije sezone. Nije problem u novcu, ako želiš među velike, moraš se organizirati, pripremiti. Čestitam mom Mariboru koji je u Ligi prvaka. Može se, samo se treba dobro posložiti. Ovo je sad posao kancelarije, ne nas', zaključio je Kek.