TVRDE MEDIJI

Šok iz Madrida! Legenda Reala napušta klub

18.02.2014 u 12:12

Bionic
Reading

Prema pisanju španjolske Marce, legendarni vratar madridskog nogometnog kluba Real Madrid, Iker Casillas (32), odlučio je na kraju aktualne sezone ipak napustiti kraljevski klub

Madridski Real napušta njihova legenda. Naime, Iker Casillas odlazi iz kluba, piše Marca koja je obično odlično obaviještena o događajima u 'kraljevskom klubu'. Casillasov menadžer je već započeo s potragom iduće destinacije, a prve je kontakte navodno već ostvario s Milanom i Napolijem. Osim talijanskih klubova, za Casillasa su zainteresirani i neki drugi klubovi iz najjačih liga Europe, poput Arsenala i Monaca.

Casillas već drugu sezonu zaredom ne brani u utakmicama Primere, već isključivo u Ligi prvaka i Kupu kralja. Točnije, od siječnja prošle godine pa sve do kraja te sezone, pod vodstvom trenera Josea Mourinha, Casillas je bio prikovan za klupu za pričuve, a od ove mu je sezone talijanski stručnjak Carlo Ancelotti "podario" susrete u Ligi prvaka i Kupu kralja. Dosada je primio svega četiri pogotka, sve u Ligi prvaka (šest utakmica). U osam utakmica španjolskog kupa nijednom nije morao vaditi loptu iz mreže.

Iker Casillas je dijete Reala, rođen u predgrađu Madrida, svoje prve nogometne korake napravio je baš u 'kraljevskom klubu' prošavši sve selekcije, a za prvu momčad je debitirao 1999. godine i dosad ima više od 470 nastupa za Real. No, u klubu su se odlučili da za živuća legendu nema više mjesta.