IMPRESIVAN U DEBIJU MMA

Snagator iz Poljske razvalio suparnika

12.12.2009 u 11:36

Bionic
Reading

Snagator iz Poljske Mariusz Pudzianowski debitirao je u ultimate fightu i već u prvoj rundi natjerao suca da prekine meč protiv nemoćnog Marcina Najmana

Nevjerojatno snažni Poljak poznat je u svijetu sporta kao peterostruki svjetski prvak u natjecanju za najjačeg čovjeka na zemlji. Na tim natjecanjima dižu se ili vuku različiti predmeti (automobili, bačve, kamenje, gume). Mariusz Pudzianowski odlučio se na novi izazov. Zaželio se 'tučnjave' i odlučio je debitirati u slobodnoj borbi u ringu.

Njegov prvi protivnik bio je sunarodnjak i profesionalni boksač u teškoj kategoriji Marcin Najman. Pudzianowski mu nije dao ni najmanje šanse, ganjao ga je po ringu, udarcima srušio na pod i nastavio mlatiti. Najmana je spasio sudac, a meč je trajao samo 43 sekunde.

Koliko je dobar Mariusz Pudzianowski znat će se kada se susretne s nekim iskusnijim borcem u 'MMA-u' jer je i Najmanu to bio prvi meč u 'slobodnoj borbi'. Inače, snažni Poljak je izjavio da to nije njegov trenutačni hir i da će svojoj novoj zanimaciji pristupati s puno ozbiljnosti.