IMA I TOGA

Smanjuje grudi zbog olimpijske medalje

04.01.2010 u 12:45

Bionic
Reading

Sportaši su spremni učiniti sve za olimpijsku medalju, a jedna od takvih je i atletičarka Jana Pittman-Rawlinson koja je spremna 'žrtvovati' grudi

Dvostruka svjetska prvakinja na 400 m s preponama Australka Jana Pittman-Rawlinson odlučila je izvaditi silikonske umetke iz grudi kako bi povećala svoje izglede za osvajanjem još jedne medalje na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu.

'Obožavala sam imati veće grudi, ali dosta sam sazrela i bolje se upoznala te mogu biti iskrenija sa sobom kada se gledam u ogledalo', izjavila je 26-godišnja Australka.

'Ne želim više umanjivati izglede Australije. Želim se osjećati što sportskije te da dođem na stazu u London u što boljoj formi', dodala je Pittman Rawlinson čiji privatni život često puni novinske rubrike u Australiji.

Rawlinson je objasnila da je odlučila staviti silikonske umetke u prsa jer 'kada se god gledala u ogledalo vidjela bi samo mišićave ruke, široka ramena i jake noge'.

'To su aduti za dobro i brzo trčanje ali od mene ne čine privlačnu ženu', žalila se je tada dodajući da 'ne želi biti kao druge olimpijske prvakinje koje liče na muškarce'.

Rawlinson, koja je naslov svjetske prvakinje osvojila 2003. u Parizu i zatim 2007. u Osaki, odustala je od nastupa na SP u Berlinu zbog bolova u leđima. A i od olimpijskih igara u Pekingu 2008. također je odustala zbog ozljede.