KAD DOĐE PRAVA PONUDA

Slomljen otpor 'spursa' – Modrić može otići

22.05.2012 u 10:15

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić vrlo vjerojatno će napustiti Tottenham. Čelnici kluba nisu ga željeli prodati prošlog ljeta, no sada su odlučili da 'maestro' može otići uz pravu cijenu

Ulazimo u drugo ljeto u kojem su u glavnim ulogama Tottenham i Modrić, odnosno priča o (ne)odlasku hrvatskog reprezentativca s White Hart Lanea. Prošlog ljeta predsjednik 'spursa' Daniel Levy ostao je uporan u nakani da zadrži svog najboljeg igrača pa je tako odbio basnoslovne ponude Chelseaja.

Kada je završio ljetni prijelazni rok, tako su se i priče o ostanku ili odlasku Modrića polako utišale, no kako se bližio kraj sezone, one su opet počele biti sve glasnije. Nekoliko puta je trener Tottenhama Harry Redknapp javno kazao da klub neće prodati svoje najbolje igrače bez obzira na poziciju na ljestvici. Čvrsto je Redknapp stajao pri svom stajalištu, no nakon što je Chelsea osvajanjem Lige prvaka 'ukrao' mogućnost Tottenhama da sljedeće sezone nastupi u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju, očito su se promijenila i pravila igre na White Hart Laneu.

Engleski mediji tvrde da je predsjednik Levy spreman prodati Modrića ukoliko dođe prava ponuda. S obzirom da je poznat interes Chelseaja, Manchester Uniteda, a u posljednje vrijeme i madridskog Reala, teško je očekivati da će najbolji hrvatski nogometaš nositi dres Tottenhama i sljedeće sezone.

Navodno su čelnici Tottenhama skloniji da prodaju Modrića u inozemstvo (Real Madridu) nego nekom suparniku iz Premiershipa, no kako je do kraja ljetnog prijelaznog roka ostalo još dosta vremena, svašta se može promijeniti.

Prodaja Modrića znači ujedno da bi Gareth Bale sigurno ostao u klubu, jer čelnici 'spursa' smatraju da u ovom trenutku imaju 'pravo' izgubiti samo jednu zvijezdu.