euforija u napulju

Slavni trener lud za Hrvatima: Kupuje dvojicu i kreće po titulu koju cijeli grad čeka!?

02.06.2018 u 18:15

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama dnevnika Corriere dello Sport, Carlo Ancelotti trenutno je u lovu na Šimu Vrsaljka i Milana Badelja kojima želi pojačati Napoli uoči nove sezone...

Podsjetimo, klub iz Napulja pod vodstvom Sarrija dugo je prijetio Juventusovoj dominaciji ove sezone u Seriji A, no na kraju je popustio u završnici prvenstva i morao se zadovoljiti drugim mjestom.

  • +5
Serie A, Milan - Napoli Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pokušat će Napoli u novoj sezoni napraviti iskorak s uglednim Carlom Ancelottijem, trenerom koji je pokazao na klupi Milana i Reala da može osvajati i najveće titule, uključujući Ligu prvaka.

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da Ancelotti želi krenuti u pohod na Scudetto na koji u Napulju čekaju još od 1990. godine pojačan hrvatskim reprezentativcima o kojima ima visoko mišljenje još od doba kada je trenirao Luku Modrića.

Na listi želja su mu Atleticov desni bek Šime Vrsaljko, kao i veznjak Milan Badelj koji je odlučio napustiti Fiorentinu ovog ljeta.

Ancelottiju neće biti lako oteti Vrsaljka Simeoneu, iako je tijekom prošle zime postojala kod njega želja prelaska u Napoli, a za Badelja su zainteresirani i brojni drugi klubovi uključujući Milan.

U svakom slučaju, klub s juga Italije sprema se na novi napad na Juventus, a slavni trener sigurno će dobiti pojačanja po mjeri do početka prvenstva potkraj kolovoza...