izbornik iskren

Dalićevo iznenađujuće priznanje uoči Brazila: Najveća utakmica karijere!

02.06.2018 u 17:59

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić proglasio je utakmicu protiv Brazila u Liverpoolu ove nedjelje svojom najvećom u trenerskoj karijeri, iako se radi tek o prijateljskom susretu...

Pred Dalićem veliki su izazovi na SP-u u Rusiji, a dvoboji s Nigerijom, Argentinom i Islandom odlučivat će ne samo o sudbini naše reprezentacije na svjetskoj nogometnoj smotri, već i o budućnosti izbornika.

  • +8
Zlatko Dalić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

No, pomalo iznenađujuće bivši je finalist azijske Lige prvaka priznao da je upravo prijateljska utakmica protiv Brazila ove nedjelje dosad najveći trenutak njegove trenerske karijere, bez obzira što nema nikakvog rezultatskog značaja.

'Igramo protiv favorita Svjetskog prvenstva, bit će to sjajan test za nas i priprema za Argentinu. To je sigurno i najveća utakmica u mojoj trenerskoj karijeri. Vjerujem u igrače i momčad,' naglasio je Zlatko Dalić i dodao:

'Prvo poluvrijeme bit će prava provjera za Argentinu, a u drugom poluvremenu dat ću priliku i ostalim igračima. Imamo pravo na šest zamjena.'

Luka Modrić osvrnuo se pak na očekivanja uoči SP-a u Rusiji i prve utakmice protiv Nigerije 16. lipnja u Kalinjingradu.

'Prvi je cilj na SP-u proći grupu, mislim da smo dovoljno kvalitetni da to i prođemo. Sve je moguće i trebamo se dobro pripremiti,' naglasio je veznjak Reala.

Dvoboj s Brazilom počinje u nedjelju u 16 sati.