VAN GAAL BEZ MILOSTI

Slavni golman ponižen u ManUtdu do kraja!

16.07.2015 u 10:21

Bionic
Reading

Louis van Gaal poručio je Victoru Valdesu da nema više što tražiti u Manchester Unitedu, odbivši ga voditi na pripreme u Sjedinjene Američke Države...

'Nema kod mene mjesta za igrače poput njega,' bijesno je priznao novinarima nizozemski menadžer te otkrio kako bivši golman Barcelone neće biti dio njegove momčadi sljedeće sezone.

'Victor Valdes nije doputovao u SAD s nama, jer ne slijedi moju filozofiju. Odbio je igrati za drugu momčad prošle sezone i zato za njega nema mjesta,' objasnio je Van Gaal koji ima mnogo problema na poziciji golmana, s obzirom da David de Gea silno želi karijeru nastaviti u Real Madridu, a kvalitetne zamjene nema na vidiku.

Podsjetimo, nakon što je osvojio sve što se može osvojiti s Barcelonom, 33-godišnji Valdes 2014. godine imao je problema s ozljedama i izgubio je svoje mjesto u katalonskoj momčadi. Ove zime stigao je u Manchester United gdje se pokušao nametnuti, no s Van Gaalom nije lako surađivati pa je poput Falcaa i Di Marije potonuo do kraja.

Prema pisanju španjolske Marce, ovaj razvoj događaja jedva je dočekala Valencia koja je prvi favorit za dovođenje Valdesa ovog ljeta.