Sprema se transfer

Slavni engleski klub dolazi u Zagreb po zvijezdu Dinama; 'modri' su im odbili prvu ponudu, ali Englezi ne planiraju odustati

12.01.2020 u 20:54

Bionic
Reading

Birmingham je prošlog ljeta kupio Ivana Šunjića, a sada u Maksimir dolaze po Marija Gavranovića

Dinamo su za sada napustili Mario Šitum, Ivo Pinto i Marko Lešković, ali 'modri' neće na tome stati kada govorimo o odlascima. Do kraja zimskog prijelaznog roka Maksimir bi trebali napustiti Mario Gavranović i Izet Hajrović, pišu Sportske novosti.

Za ovaj dvojac ne manjka interesa, a posebnu pažnju privlači ime Gavranovićevog udvarača. Švicarskog reprezentativnog napadača želi engleski drugoligaš Birmingham koji je ranije iz Dinama doveo Ivana Šunjića. 23-godišnjak je u Birmingham prešao prošlog ljeta za osam milijuna eura i oduševio Engleze koji se u Dinamo vraćaju po nova pojačanja.

Gavranović je ispao iz prve postave Dinama zbog sjajnih igara Brune Petkovića, a jasno je da želi što veću minutažu uoči Eura 2020. kako bi se našao na popisu izbornika Švicarske za to natjecanje. Dinamo je navodno odbio prvu Birminghamovu ponudu za Gavranovića, ali Englezi planiraju poslati poboljšanu verziju u idućih nekoliko dana.

U međuvremenu je stigla i ponuda iz američkog MLS-a, ali Dinamo je i tu ponudu odbio. Za sada neimenovani klub iz SAD-a je očito za Gavranovića ponudio premalo, a i Birmingham je ipak bolja opcija s obzirom na to da je liga jača pa se lakše pripremiti za veliko natjecanje kao što je Europsko prvenstvo. Čeka se nova ponuda Engleza...