stopalo nije izdržalo

Loše vijesti za Nenada Bjelicu i Dinamo: Kapetan Arijan Ademi se ozlijedio uoči odlaska na pripreme u Rovinj

11.01.2020 u 13:34

Bionic
Reading

Arijan Ademi ide na pripreme s Dinamom, ali će trenirati po posebnom programu zbog ozljede stopala koju je zadobio na treningu

Dinamov kapetan Arijan Ademi propušta prvi dio priprema u Rovinju. Vijest je to koja je danas zatekla Nenada Bjelicu i njegov stručni stožer. 28-godišnji makedonski veznjak ozlijedio je stopalo, odnosno obnovio ozljedu koju vuče cijelu jesen. Prvi zimski treninzi bili su prenaporni za njega i stopalo nije izdržalo.

Ademi će morati dva tjedna mirovati, ali i dalje ide s ekipom na put. Nenad Bjelica želi da kapetan bude s momčadi od samog starta priprema, a dok se ne oporavi će raditi po posebnom programu. Ako se ova ozljeda produlji, Dinamo će morati igrati bez Ademija, a svima je jasno da to nije ista ekipa kada on nije na terenu.

Svojom agresivnošću i sigurnošću Ademi iznimno puno znači Dinamu. Nenad Bjelica će vjerojatno više prilike u tom slučaju davati Marku Điri, a mogu uskočiti i Amer Gojak ili Luka Ivanušec.

Ademi je nedavno imao i ponudu Real Betisa, ali to je Dinamo izgleda odbacio. Španjolski mediji raspisali su se o odlasku kapetana 'modrih' u Andaluziju, ali navijači zagrebačkog sastava mogu odahnuti jer izgleda da kapetan ostaje u Dinamu.