KAOS NA UFC PRIREDBI

Slavio nokautom, preskočio ogradu, napao prvaka...

19.01.2015 u 08:48

Bionic
Reading

UFC Fight Night u Bostonu završen je na način kao što se i očekivalo. Dennis Siver ipak nije klasa Conora McGregora te je Irac borbu završio nokautom u drugoj rundi. Ono što je obilježilo ostatak eventa su čudne i kontroverzne sudačke odluke, kojima su do pobjeda došli Donald Cerrone, Gleison Tibau i Cathal Pendred

Conor McGregor novi je izazivač u perolakoj kategoriji. Irac je odradio ono što je stavljeno ispred njega i završio svoj niz koji ga je doveo do onog što je najavljivao, borbe za naslov. Neki će reći da je taj put bio prelagan, no nitko ne može osporiti da je McGregor to sve odradio nevjerojatno dominantno. Pet pobjeda, od toga četiri nokautom, a samo je Max Holloway s Conorom otišao do sudačke odluke.

Dennis Siver je bio hrabar, no ipak nedostojan protivnik. Pokušavao je, prihvatio je otvorenu borbu, no nije imao odgovor na nevjerojatnu stand up raznovrsnost novog izazivača. koji je konstantno pronalazio nove udarce kojima je nanosio štetu. Nakon što je Siver izdržao prvu rundu, u kojoj je i on imao odlično pogođenih udaraca, u drugoj je sve brzo bilo gotovo.

Koliko je Siver bio oštećen dokazao je udarac koji ga je srušio. Direkt nije izgledao jak, no Siverove noge su otkazale poslušnost. Herb Dean je pustio borbu dalje, no Conor vrlo lako dolazi do full mounta, odakle plasira još nekoliko udaraca, a Dean tad prekida borbu. McGregor je odmah nakon toga iskočio iz kaveza, dotrčao do Jose Alda, koji je stajao kraj njegove djevojke i pokušao mu se unijeti u lice, ali prvak je sve to promatrao s osmjehom na licu. Joe Rogan je Brazilca pokušao dovesti u kavez tijekom Conorovog davanja izjave, no Brazilac nije niti to prihvatio. On svoje namjerava pokazati kad dođe datum borbe.

Cijeli članak pročitajte OVDJE


UFC Fight Night 59 - rezultati

Conor McGregor def. Dennis Siver, TKO - R2, 1:54
Donald Cerrone def. Benson Henderson, jednoglasna odluka sudaca
Uriah Hall def. Ron Stallings, TKO - R1, 3:37
Gleison Tibau def. Norman Parke, podijeljena odluka sudaca

Cathal Pendred def. Sean Spencer, jednoglasna odluka sudaca
Lorenz Larkin def. John Howard, TKO - R1, 2:17
Chris Wade def. Zhang Lipeng, jednoglasna odluka sudaca
Patrick Holohan def. Shane Howell, jednoglasna odluka sudaca
Johnny Case def. Frankie Perez, TKO - R3, 1:54
Charles Rosa def. Sean Soriano, SUB, R3, 4:43

Sean O'Connell def. Matt Van Buren, TKO - R3, 2:11
Joby Sanchez def. Tateki Matsuda Decision, podijeljena odluka sudaca