ht prva liga - 17. kolo

Slaven Belupo bez milosti za Inter; Zaprešićanima preostaje grčevita borba za ostanak

29.11.2019 u 18:50

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 17. kola HT Prve lige, Slaven Belupo dočekao je zaprešićki Inter te ga kući poslao s tri gola u mreži

Baš kao što je Inter u prvom međusobnom ovosezonskom ogledu s tri gola kući poslao Slaven Belupo, sada su se igrači iz Koprivnice na isti način 'osvetili' Zaprešićanima. S time da im 'farmaceuti' nisu dopustili niti da postignu počasni pogodak.

Od prve minute na koprivničkom travnjaku sve je bilo u znaku domaćina, kojima se uz dominaciju, osmjehnula i sreća. Naime, kod prvog gola, loptu je posve nehotično Nowak skrenuo u gol.

Za drugi pogodak pobrinuo se 36-godišnji Ivan Krstanović. Prvo je izborio penal, nakon što ga je srušio Tatomirović, a potom je poentirao pokraj Freliha, iako je golman Intera pročitao njegov udarac.

U drugom dijelu, točnije u 66. minuti Mikulić je postavio konačni rezultat, nakon što je odlično reagirao nakon slobodnog udarca, i ispred Mamuta uspio poslati loptu u mrežu.

A koliko je Inter bio nemoćan, potvrđuje podatak da je tek u 85. minuti prvi put ozbiljnije zaprijetio domaćinu, no Mamutov je udarac bio neprecizan.

S ova tri boda Slaven Belupo primaknuo se sredini tablice, dok je Inter ostao na dnu, s istim brojem bodova kao i posljednji Varaždin.

  • +12
Slaven Belupo - Inter Zaprešić (17. kolo HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo