ŠOKIRALO GA RUGANJE

Skakač koji je srušio letvicu penisom osjeća se poniženo!

18.08.2016 u 10:17

Bionic
Reading

Skakač s motkom Hiroki Ogita koji je postao zvijezda na društvenim mrežama zbog bizarnog načina na koji je srušio letvicu u kvalifikacijama, priznaje da mu nije drago zbog općeg ismijavanja njegov nastupa u Riju...

Ovaj 28-godišnji Japanac možda nema velikih uspjeha u svojoj karijeri, ali o njemu se najviše pričalo u Riju nakon natjecanja u skoku s motkom.

Razlog je zaista bizaran. Čovjek je penisom zapeo za motku i srušio ju, a ta je usporena snimka brzo obišla svijet. Prvo je postao zvijezda na društvenim mrežama, a onda su i brojni mediji 'analizirali' tu komičnu situaciju.

Ogita je postao globalni fenomen, ali takav publicitet mu se nikako nije svidio.

'Nisam očekivao da će me strani mediji tako poniziti. Prilično me pogodilo što su otišli tako daleko u ismijavanju i ruganju. Iskreno, to je bilo prilično ružno, ali sad sam pod svjetlima reflektora i na meni je dati sve od sebe kako bih postigao rezultate pa da ja budem taj koji će se zadnji smijati,' napisao je Hiroki Ogita na Twitteru pa dodao:

'Bilo da se želite nasmijati ili iz drugog razloga, dođite na natjecanje na stadion barem jednom. Nadam se da ćete uživati barem malo i vidjeti kako je sjajan sport skok s motkom.'

Nakon nekog vremena, Japanac se smirio i na Twitteru priznao:

'Kad to ponovo gledam, prilično je smiješno.'