ZADOVOLJSTVO U UNITEDU

Sir Alex više ne razmišlja o umirovljenju

13.10.2011 u 13:09

Bionic
Reading

Niti nakon 25 godina vođenja 'crvenih vragova' Sir Alex Ferguson nije se zasitio nogometnih uzbuđenja. Iako je nedavno najavio mirovinu, sad je povukao svoju odluku

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson ove sezone slavi 25 godina na klupi 'crvenih vragova', koje je prošle sezone doveo do rekordnog, 19. naslova prvaka Engleske.

'Ako sam ranije i razmišljao o mirovini, sada više uopće o tome ne razmišljam. Imamo dobru, mladu momčad, puno talentiranih mladića i fantastičan stručni stožer. Budućnost je dobra. Kada ste na klupi jednog kluba toliko dugo, kao 25 godina u mom slučaju, a zdravlje vas i dalje dobro služi, onda je puno bolje radovati se dužnosti menadžera Manchester Uniteda nego se brinuti o Alexu Fergusonu', rekao je novinarima 69-godišnji škotski velemajstor zanata.

'Meni je još uvijek veliko zadovoljstvo izaći na igralište i raditi s igračima i mojim asistentima. Kako se svih ovih godina nogomet mijenjao, tako sam se mijenjao i ja. Primjerice, znanost je u sportu u zadnjih desetak godina doživjela fenomenalni napredak i postala je jako važan čimbenik u napretku ove igre', dodao je Ferguson.