USKORO ĆE GODIŠNJICA

Mnogi su objavu Micka Schumachera nazvali 'najtužnijom fotografijom božićnog slavlja'

25.12.2022 u 21:42

Bionic
Reading

U ovo blagdansko vrijeme mnogi sportaši objavljuju fotografije uz božićna drvca i s članovima obitelji. Takvu je objavio i Mick Schumacher, vozač bolida Formule 1, ali poznatiji po svome ocu Michaelu, sedmerostrukom svjetskom prvaku u ovom sportu

Podsjetimo, prije devet godina, točnije 29. prosinca 2013. godine, na skijanju je stradao Michael Schumacher, o čijem zdravstvenom stanju se gotovo ništa ne zna od teške nesreće.

U ovih gotovo devet godina malo je informacija o sedmerostrukom prvaku. Obitelj ga je izolirala od javnosti, dom mu pretvorila u vrhunski medicinski centar kako bi imao najbolju moguću zdravstvenu skrb, ali u kakvom je on stanju i koliko se uistinu oporavio od strašne nesreće, znaju samo njegovi najbliži.

Sve to itekako zanima njegove obožavatelje, koji s nestrpljenjem čekaju bilo kakvu vijest.

I zato su jedva čekali (i) ovaj Božić, u nadi da će doznati što se događa s legendarnim vozačem.

Međutim, fotografija koju je objavio njegov sin Mick, a na kojoj su samo njegova majka Corina, odnosno Michaelova supruga, te sestra Gina-Maria, nije otkrila ništa novog.

Nakon njene objave, javili su se mnogi obožavatelji priznajući koliko im nedostaje Michael te su tu fotografiju i proglasili 'najtužnijom fotografijom s božićnog slavlja'.

23-godišnji Mick nedavno je otpušten iz Haasa, no ubrzo je pronašao novi posao u Formuli 1, te je potpisao za Mercedes gdje će u novoj sezoni biti rezervni vozač.