UOČI WALESA

Šimunić upitan, Štimac pozvao mladog Pavlovića

24.03.2013 u 14:03

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac odlučio se pozvati Matea Pavlovića za utakmicu s Walesom, s obzirom na ozljede koje su pogodile reprezentaciju

Josip Šimunić ima problema s istegnućem lista i mogao bi propustiti ogled s Walesom, objavio je novinarima Alen Bokšić, član stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije. Pozvan je kao moguća zamjena mladi Mateo Pavlović, koji je ove zime potpisao za Werder.

Dva dana nakon pobjede nad Srbijom i dva uoči novog ogleda naši reprezentativci polako se okreću budućnosti.

'Dosta nas je emotivno ispraznila utakmica protiv Srbije. Kako sam rekao nakon tog dvoboja, igrali smo još jednu utakmicu i prije početka jer je bila velika nervoza. Najbitnije je da smo pobijedili. Sada smo u pripremama za Wales. Osjećamo se bolje, odmornije, vjerujemo u još jednu pobjedu', poručio je dirigent igre 'Vatrenih' Luka Modrić pa se osvrnuo na protivničku reprezentaciju:

'Imaju dobrih igrača ali Bale je definitivno najopasniji. Morat ćemo pripaziti malo bolje na njega, ali već smo ga jednom zaustavili, vjerujem da ćemo u tome uspjeti i ovaj put. Dobro je za nas da im ne mogu igrati Aaron Ramsey i Joe Allen, njihova dva najkreativnija igrača koji su vrlo opasni i nezgodni. To nam je definitivno velika prednost.

'Mislim da moramo gledati sebe, da se što bolje pripremimo i što brže odmorimo te naravno da uzmemo ta tri boda', zaključio je junak pobjede protiv Srbije, Ivica Olić