'MODRA' SVLAČIONICA

Šimunić: Neka me kazne, ali najbolji igrač Austrije bio je sudac

27.08.2013 u 23:51

  • +19

Liga prvaka, play-off: Austria - Dinamo

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić

Bionic
Reading

Dinamovi nogometaši bili su korak do čuda u Beču. Na kraju su ostali kratki za jedan pogodak te će u nastavku sezone umjesto u Ligi prvaka igrati u Europskoj ligi

Josip Šimunić je kao uvijek bio bez dlake na jeziku.

'Svaka čast svim suigračima, borili smo se, ali nije bilo dosta. Moram ovo reći pa neke me kazne, ali danas je najbolji igrač Austrije bio sudac. Nije sudio penal za nas kada su igrali rukom, Šteta za Dinamo, za naše navijače i cijeli grad jer smo večeras pokazali da smo bolja ekipa. Ipak, ne prođe dalje uvijek bolja momčad,' rekao je Šimunić.

Suca se dotaknuo i Fatos Beqiraj

'Tužni smo, ali trebamo biti ponosni što smo odigrali ovakvu utakmicu. Gledajući dvije utakmice smo zaslužili proći dalje, posebno nakon ove utakmice u Beču. Od četiri poluvremena tri su bila 'naša', ali nije bilo dovoljno. Šteta što je ovako završilo, imali smo 3:1, a onda smo primili taj gol. Mislim da je sudac nekoliko puta pogriješio kod tog gola, ali sada je sve to kasno. Ništa... Pokazali smo večeras kakva smo momčad i s puno optimizma idemo u Europsku ligu', izjavio je Beqiraj.


Josip Pivarić je bezbroj puta prošao terenom gore-dolje.

'Psihički i fizički smo se jako potrošili i jednostavno nismo na istom nivou odigrali zadnjih desetak minuta. Ništa, šteta zbog ovoga večeras jer smo stvarno bili blizu, ali puni optimizma idemo u Europsku ligu gdje je cilj ostvariti što bolji rezultat,' pričao je Pivarić.

Arijan Ademi
je teško pronalazio riječi.

'Tako blizu, a na koncu tako daleko. Što reći? Trudili smo se, došli do tih toliko željenih 3:1 i onda smo primili taj pogodak. Čak nas nisu niti stisnuli pa iz nekog pritiska došli do pogotka nego su ga zapravo slučajno zabili... Nema veze. Pokazali smo sebi i svima ostalima kakva smo momčad i s puno optimizma idemo u Europsku ligu,' govorio je Ademi.

Austria - Dinamo 2-3, sažetak cijele drame u Beču