MANDŽO, TORRES, GRIEZMANN

Simeone na Barcu s najofenzivnijim Atleticom dosad!

21.01.2015 u 09:43

Bionic
Reading

Prema pisanju španjolske Marce, Diego Simeone odlučio se u prvoj utakmici četvtfinala Kupa kralja protiv Barcelone igrati s čak tri čista ofenzivca: Mariom Mandžukićem, Fernandom Torresom i Antoineom Griezmannom…

Atletico nije poznat kao ofenzivna momčad pod vodstvom Diega Simeonea, no otkad je u klub došao Torres, Argentinac je spreman dati priliku većom broju napadača u momčadi od prve minute.

Nakon što je protiv Granade igrao s Mariom Mandžukićem i Fernandom Torresom zajedno u špici, španjolski dnevnik Marca tvrdi da će Simeone ove srijede pokušati s još ofenzivnijom varijantom. Dvojici strijelaca dodat će i trećeg, Francuza Antoinea Griezmanna koji će se pridodavati s lijevog krila.

Osim Mandže, Torresa i Griezmanna, u momčadi bi trebali biti i veznjaci Arda Turan, Koke i Mario Suarez, dok će iza igrati oporavljeni Miranda i Godin kao stoperi te Juanfran i Siquiera kao bekovi, kao i slovenski golman Oblak.

Dnevnik As pak tvrdi da je Simeone ipak odlučio Mandžukića posjesti na klupu, a Torresa i Griezmanna poslati na teren.

Podsjetimo, Atletico je prije deset dana odigrao vrlo lošu utakmicu na Camp Nou i izgubio glatko od Barcelone, a Simeone će na istom stadionu ovaj put pokušati izvući bolji rezultat i tako nakon izbacivanja Reala nastaviti pohod prema finalu Kupa kojeg je osvojio prije dvije sezone.