pripreme u Rovinju

Šime Vrsaljko iskreno progovorio o svojoj ozljedi, naslovu prvaka Španjolske, Luki Modriću i šansama Hrvatske na Euru; njegove riječi imaju težinu

29.05.2021 u 08:19

Bionic
Reading

Šime Vrsaljko je u intervjuu za Novu TV progovorio o naslovu prvaka Španjolske, Luisu Suarezu, Luki Modriću i šansama Vatrenih na nadolazećem Euru

Šime Vrsaljko priključio se reprezentaciji na pripremama u Rovinju gdje je stigao s naslovom prvaka Španjolske koji je osvojio s Atletico Madridom. Uoči novog velikog prvenstva i borbe za novu medalju s Vatrenima, Vrsaljko je dao intervju za Novu TV u kojem se, između ostalog, osvrnuo i na svoju ozljedu koljena koju je tri puta operirao u samo šest mjeseci.

'Gledam pozitivno na sve. Ne vidim nikakav limit u neigranju jer sam cijelo vrijeme trenirao u visokom ritmu. Svi koji poznaju Atletico Madrid znaju da se tamo ekstremno trenira pa neće biti problema', kaže Vrsaljko.

Hrvatski bek vjeruje da Hrvatska može daleko, ali ne želi davati velike prognoze.

'Ni prije Svjetskog prvenstva nismo razgovarali o tome da budemo prvi, drugi ili treći na svijetu. Pa smo napravili rezultat koji jesmo. Primarni cilj je da prođemo grupu, a onda mislim da ćemo svima biti vrlo neugodan protivnik i da možemo daleko dogurati', kaže Vrsaljko koji vjeruje u suigrače, posebno one na njegovoj poziciji:

'Ako ja ne budem mogao, očekujem da će svi suigrači dati svoj maksimum, da gaze. Imat će moju punu podršku. Na svima nama je da se podredimo reprezentaciji. Ne smijemo to gledati osobno. Nema hoćemo li moći ili nećemo. Moći ćemo i svi ćemo napravit sve za Hrvatsku', poručio je Vrsaljko.

Što je Šime rekao o Barceloni i Luisu Suarezu koji je iz nje došao u Atletico, te što misli o Luki Modriću koji s 36 godina vodi reprezentaciju, pogledajte OVDJE.