teambuilding

Sergio Ramos sazvao hitan sastanak momčadi Reala; trojica se nisu pojavila, a on je bio jasan

31.01.2019 u 19:23

Bionic
Reading

Momčad madridskog Reala napokon se izvukla iz rezultatske krize, povezali su 'kraljevi' tri pobjede, a kapetan Sergio Ramos odlučio je za suigrače organizirati 'teambuilding' na kojemu je održao još jedan vatreni govor...

Igrači Reala okupili su se početkom tjedna u jednom od najprestižnijih madridskih restorana kako bi se malo družili izvan terena, a tu je zajedničku večeru i lagani izlazak inicirao kapetan Sergio Ramos.

Nisu se dečki skrivali, dapače, fotografije njihovog druženja mogu se vidjeti na društvenim mrežama, a napokon je otkriveno i zašto se Ramos odlučio na ovaj potez.

Naime, prije samo mjesec dana u svlačionici 'kraljeva' je bilo vrlo burno, sam je Sergio Ramos održao vatreni govor kojim je želio iz letargije trgnuti svoje suigrače i tako 'okrenuti' negativnu atmosferu koja se uvukla u momčad. Realno, njegov je energični govor urodio plodom, Real se vratio u igru iako i dalje ima velikih 10 bodova zaostatka za vodećom Barcelonom.

Zato je Ramos procijenio kako bi bilo dobro još jednom okupiti suigrače, sada izvan Santiago Bernabeua, na nekom neformalnom druženju i - ponoviti govoranciju.

  • +8
La liga, Real Madrid - Sevilla Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Španjolski mediji navode kako je kapetan ponovno bio vrlo oštar i izravan.

'Nitko ne smije napuštati ovaj brod u ovoj teškoj situaciji. Svi zajedno idemo naprijed, veslamo kao jedan', kazao je Sergio Ramos okupljenim suigračima, a mediji navode kako je ova poruka imala jasan cilj - bila je upućena Iscu koji već neko vrijeme najavljuje odlazak iz Madrida.

No, bile su te riječi adresirane i trojici igrača koji se na večeri nisu pojavili. Znakovito, sva su trojica u ovom trenutku ozlijeđena, ali su u Madridu, odrađuju terapije i praktički su svakodnevno sa suigračima. Radi se o golmanu Keyloru Navasu, njemačkom veznjaku Toniju Kroosu te jednom od najplaćenijih igrača - Garethu Baleu. Prva su dvojica svoj izostanak opravdala - Navas je veliki vjernik i te je večeri imao redoviti sastanak i molitvu u svojoj katoličkoj zajednici, a Kroos je od prvog dana 'obilježen' kao izrazito nedruštven lik koji jednostavno ne izlazi u večernjim satima! Gareth Bale? Velšanin je također 'čudna biljka', osoba koja nikad nije sudjelovala u zajedničkim druženjima izvan terena. Njemu je nogomet očigledno samo posao, a izvan njega se ne želi družiti sa suigračima...

  • +5
Finale klupskog SP-a, Real Madrid - Al Ain Izvor: Pixsell / Autor: FOTO CHEMA REY/UESyndication/PIXSELL/UESyndication/PIXSELL

Izvori bliski momčadi napominju kako su svi igrači sjajno reagirali na ovo druženje, svoje su govore održali Marcelo i naš Luka Modrić, a za kraj je Sergio Ramos pokušao dati dodatan poticaj za nastavak sezone.

'Na vrijeme smo se vratili u život i još uvijek možemo osvojiti duplu krunu. Liga prvaka i Kup moraju biti u našim rukama!', zaključio je Sergio Ramos.