glas razuma

Sergej Jakirović je izborniku Daliću otvoreno poručio: Bruno Petković nije robot...

12.11.2023 u 00:29

Bionic
Reading

Dinamo danas (19 sati, MAXSport1, MAXtv) na Rujevici igra derbi 15. kola SuperSport HNL-a protiv Rijeke. 'Modri' su i dalje bez svog najboljeg igrača Brune Petkovića koji se oporavlja od ozljede, a trener Sergej Jakirović otkrio je hoće li se Petko ukazati na okupljanju reprezentacije u ponedjeljak

Bruno Petković ozlijedio se još krajem rujna, stradao mu je bedreni mišić nakon što se u međuvremenu čak dvaput odlučio zaigrati iako nije bio spreman (protiv Hajduka i za reprezentaciju protiv Turske). Iako je njegov oporavak praktički uspješno priveden kraju, popularni Petko s momčadi nije putovao na današnji derbi 15. kola SuperSport HNL-a s Rijekom (19 sati, MAXSport1, MAXtv).

Trener Sergej Jakirović ne želi ništa riskirati, Petković neće igrati dok ne bude potpuno zdrav.

'Samo Petković je izvan kadra, svi ostali su na raspolaganju. Idući tjedan će ući u trening. Ne želimo žuriti, dok još ima tragova oštećenja na mišiću', kazao je Jakirović uoči derbija s Rijekom te se osvrnuo na mogućnost da Petković ipak zaigra za reprezentaciju protiv Latvije i Armenije.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +64
Hrvatska - Turska, kvalifikacije za Euro 2024. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'On se može javiti u ponedjeljak izborniku, ali stav je da ostane u klubu, zaliječi se i ostane u punom treningu. Zadnji je takav trening s momčadi napravio 21. rujna!', kaže Jakirović koji je na kraju imao jasnu poruku za izbornika Zlatka Dalića:

'On nije robot, čovjek je od krvi i mesa i nadam se da će ovaj put prevladati razum.'

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore