FIFA_SP_2018.svg

NAJBRŽI SU BILI NAJSRETNIJI

HNS pustio dodatne ulaznice u prodaju, one brzinom munje rasprodane

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni savez (HNS) objavio je noćas u 1 sat da je u javnu prodaju pušteno 1230 ulaznica za finale Svjetskog prvenstva

Toliko je FIFA u petak kasno navečer omogućila za kupnju HNS-u, nakon odustajanja navijača drugih reprezentacija, no ulaznice su u kratkom vremenu već bile rasprodane. Hrvatski radio javio je jutros da karata već pola sata poslije nije bilo.

Uoči najvažnije nogometne utakmice u povijesti Hrvatske, veznjak 'Vatrenih' Ivan Rakitić je najavio kako će u nedjelju na travnjak stadiona Lužnjiki istrčati 4.5 milijuna Hrvata.

'Nema ljepšeg osjećaja nego da si Hrvat. Ovo je za nas povijesna utakmica, ne za nas 22 koliko nas je ovdje, već za cijelu zemlju. Sutra će nas na travnjaku biti 4.5 milijuna,' kazao je Rakitić.

Nakon povijesne pobjede nad Englezima, cijela država i Hrvati diljem svijeta u posebnom domoljubnom i navijačkom ozračju iščekuju nedjeljno finale s Francuzima.

DALIĆEVI VITEZOVI

Francuzi nisu ni svjesni kakvu životnu priču, na putu do svjetskog vrha, imaju hrvatski heroji

Pogledaj galeriju

U ponedjeljak na središnjem zagrebačkom Trgu bana Jelačića organizira svečani doček Hrvatske nogometne reprezentacije koja je ostvarila povijesni uspjeh plasmanom u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, za što će ih potom na Pantovčaku odlikovati predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u petak je pozvao sve poslodavce koji to mogu da svojim zaposlenicima omoguće da u ponedjeljak sudjeluju u dočeku nogometne reprezentacije koja je ušla u finale Svjetskoga nogometnog prvenstva.

  • +22
Trening Hrvatske uoči finala s Francuskom Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal