TAKO JE TO U NOGOMETU

Senzacionalna priča o Eduardu u dresu Rijeke dobila neočekivani rasplet

02.01.2018 u 10:57

Bionic
Reading

Ništa od povratka Eduarda da Silve u hrvatski nogomet, naš bivši reprezentativac najvjerojatnije će karijeru nastaviti u Turskoj

U zimskim mjesecima 2016. pisalo se je o mogućem Eduardovom povratku u Dinamo, a posljednji dani 2017. bili su rezervirani za nagađanja o njegovom mogućem transferu u Rijeku.

Bio bi to pravi božićni poklon za navijače hrvatskog prvaka, transfer desetljeća za klub s Rujevice, ali ništa od senzacije koja bi prodrmala cijelu ligu.

  • +10
Eduardo da Silva Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Brazilskog golgetera nećemo opet gledati na hrvatskim travnjacima kojima je koračao od 2001. do 2007. nakon čega je iz Dinama za 13,5 milijuna eura otišao prema londonskom Arsenalu pa Šahtaru, a još je igrao u Flamengu i Atletico Paranaenseu.

Iako bi Eduardov eventualni dolazak bio veliki potez Rijeke, koja je sada ostala bez Marija Gavranovića i trenutačno je četvrta u Hrvatski Telekom Prvoj ligi, treći strijelac Hrvatske u povijesti (iza Šukera i Mandžukića) po svemu sudeći odlučio se za Tursku.

Tamošnji mediji pišu o pregovorima s prvoligašem Yeni Malatyasporom koji je u prvom dijelu sezone završio na desetoj poziciji sa 22 boda iz 17 kola.  

Eduardovi golovi za Hrvatsku