konačni razlaz

Dinamo uspješno prodao skupocjenu zvijezdu koja nije zadovoljila!

27.12.2017 u 20:53

Bionic
Reading

Meksički Atlas potvrdio je kupovinu Angela Henriqueza za kojeg se vjeruje da će Dinamo dobiti odštetu od 1.5 milijuna eura...

Kada je doveden iz Manchester Uniteda 2014. godine vjerovalo se kako će 23-godišnji Čileanac postati velika zvijezda maksimirskog kluba, a posebno nakon što je u svojoj prvoj sezoni utrpao u HT Prvoj ligi čak 21 gol.

  • +7
Angelo Henriquez Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

No, Angelo Henriquez se u sljedeće dvije sezone negdje izgubio, a unatoč nekim važnim golovima koje je postigao u 2017. godini ulazeći s klupe Dinamo ga se odlučio riješiti.

Hajduk - Dinamo 1:2 (Henriquez 90+1) Autor: YouTube

Meksički Atlas ove srijede potvrdio je kupovinu Čileanca, a vjeruje se da će za njega 'modri' dobiti odštetu od 1.5 milijuna eura, što nije mnogo s obzirom na reputaciju s kojom je došao u klub i plaću od milijun eura godišnje koliko je imao u Zagrebu.

Dinamo sada kreće u potragu za novim napadačem, a to bi mogao biti Mario Gavranović koji je još prošlog ljeta bio u pregovorima o odlasku iz Rijeke na Maksimir, a sada bi se to moglo i realizirati, jer je švicarski Hrvat potvrdio kako sigurno odlazi s Rujevici ove zime...