zvučno pojačanje

Senzacionalan transfer proslavljenog Argentinca; zvijezda PSG-a karijeru nastavlja u Italiji

17.05.2022 u 14:12

Bionic
Reading

Angel Di Maria (34) definitivno napušta PSG na kraju sezone. Sjajni Argentinac je odradio ugovor do kraja i sad će kao slobodan igrač karijeru nastaviti u Serie A. Talijanski mediji tvrde da je već sve dogovorio s Juventusom te uskoro potpisuje ugovor na dvije godine

Čelnici PSG-a još su ranije odlučili kako im Angel Di Maria (34) više nije potreban te mu niti nisu ponudili novi ugovor. No, sjajni Argentinac nema razloga za zabrinutost jer vrlo je brzo pronašao novi klub i dogovorio senzacionalan transfer.

U karijeri je Di Maria igrao za Rosario Central, potom je stigao u Benficu iz koje je 2010. godine za 25 milijuna eura stigao u Real Madrid. Na Santiago Bernabeu se zadržao četiri sezone te je 2014. godine za 75 milijuna eura prešao u Manchester United. No, na Old Traffordu se zadržao samo jednu godinu te su ga 'crveni vragovi' u ljeto 2015. godine prodali PSG-u za 65 milijuna eura.

Sada je njegova epizoda na Parku prinčeva završena, a Di Maria karijeru nastavlja u Italiji. Imao je nekoliko sjajnih ponuda, ali talijanski mediji tvrde kako je ona Juventusova bila najkonkretnija te će Argentinac uskoro potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan čak 15 milijuna eura!

'Moja ideja je igrati još jednu ili dvije godine u Europi, želim spreman dočekati Svjetsko prvenstvo u Kataru. nakon toga bih se želio vratiti u Argentinu i odigrati još koju sezonu tamo...', otkrio je nedavno Di Maria, nakon što je postalo jasno da neće ostati u Parizu.

A Juve je napravio sjajan posao jer Di Maria je i dalje jedan od najboljih na poziciji desnog krila, sigurno je da će biti veliko pojačanje u redovima 'stare dame'.