VRBOVANJE

Scolari poludio zbog sastanka Drogbe i Intera

26.11.2008 u 15:14

Bionic
Reading

Prije iznimno važnog ogleda u Francuskoj protiv Bordeauxa u Chelseaju je zavladala panika i bijes. U javnost je procurila vijest da se njihov napadač Didier Drogba sastao s čelnicima Intera

Na Stamford Bridgeu su doslovno poludjeli od bijesa, posebno menadžer Chelseaja Luiz Felipe Scolari. Didier Drogba se u restoranu našao s tehničkim direktorom Intera Marcom Brancom i agentom trenera talijanskog prvaka Joseom Mourinhom.

'Ne spavam s njime i nisam policajac. Ne pitajte me gdje je bio jer sam ja samo trener. To je pitanje za Petera Kenyona i Romana Abramoviča', rekao je kratko Luiz Felipe Scolari, ali ljutnju nije mogao sakriti.

Sve je izvjesnije da reprezentativac Obale Bjelokosti neće produžiti ugovor s Chelseajem, koji mu istječe 2010, iako bi to željeli u londonskom premijerligašu. Tako bi Drogba ipak mogao završiti u Italiji, ali u Interu, a ne Milanu, kako se ranije nagađalo. Naime, napadač Chelseaja je priznao da je 2007. pregovarao s Milanom, ali da su u klubu odbili 30 milijuna funti od 'rossonera'. Sada bi mogao završiti u gradskom rivalu, Interu.