EUFORIJA OKO MICKA

Schumacher manija opet zavladala Formulom 1: U Ferrariju će zamijeniti Vettela?

  • Autor: Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 15.10.2018 17:59
  • Objavljeno 15.10.2018 u 17:46
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nakon što je Mick Schumacher osvojio titulu prvaka europske Formule 3 na kladionicama već nude mogućnost klađenja na njegov dolazak u Ferrari i osvajanje titule u Formuli 1...

'Mini Schumi' je napokon opravdao publicitet koji ga prati od samog početka karijere. Ono što mu nije uspjelo niti u kartingu niti u njemačkoj ili talijanskoj Formuli 4, uspio je Mick Schumacher ostvariti ove sezone u europskoj Formuli 3: osvojiti titulu prvaka.

  • +5
  • +2

Mick Schumacher

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ostvario je to ovog vikenda na završnici u Hockenheimu, a veliki uspjeh rezultirao je hvalospjevima među stručnjacima, kao i ljubiteljima Formule 1 koji sina sedmerostrukog prvaka svijeta žele što prije vidjeti među elitom.

Iako obitelj Schumacher želi da Mick ide postepeno prema Formuli 1 pa bi sljedeće sezone trebao preći u Formulu 2, kladionice je uhvatila 'Schumacher manija' pa se već možete kladiti na njegov dolazak u Ferrari.

Kladionica Sisal Matchpoint nudi koeficijent 66 da će već 2020. godine doći u talijansku momčad i zamijeniti Sebastiana Vettela, a moguće se i kladiti na njegovo osvajanje titule prvaka do kraja 2021. godine, po koeficijentu 121.

Naravno da je ova euforija preuranjena i da Mick mora još mnogo učiti da bi bio konkurentan najboljima, no nakon titule u Formuli 3 i dobivene superlicence za vožnju u elitnom automobilističkom natjecanju jasno je da ćemo nakon Michaela i Ralfa u budućnosti zasigurno vidjeti još jednog Schumachera u Formuli 1...