PUN POGODAK

Sarkastični Dejan Lovren oduševio šalom na račun hrvatskih stadiona, a svim navijačima je poručio: Srećom imate krov nad glavom...

12.10.2021 u 09:42

Bionic
Reading

Dejanu Lovrenu, koji je zbog ozljede propustio kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo protiv Cipra i Slovačke, sigurno je bilo teško pratiti kako na osječkom stadionu Gradski vrt Slovačka Hrvatskoj 'otkida' dva važna boda u borbi za Katar

Lovren je igrač koji samom pojavom ulijeva sigurnost kod suigrača, a dodatna vrijednost njegovi su savjeti i potezi.

Hrvatski stoper je sigurno primijetio gdje 'voda pušta', ali pomoći nije mogao. No, zato je ukazao na veliki problem 'puštanja vode' po glavama navijača na tribinama Gradskog vrta.

Promrzloj i pokisloj publici barem je malo zagrijao srca svojom objavom na Instagramu:

'Naši vjerni navijači, srećom imate krov nad glavom, pardon, kabanice na sebi. Bez vas smo ništa. Svaka čast!', napisao je Lovren.

  • +56
Hrvatska - Slovačka, nogomet, kvalifikacije za SP 2022., 11.10.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Sarkastični Lovren šalom na račun stadiona u Osijeku i podrškom navijačima aktualizirao je veliki problem hrvatskog nogometa. Hrvatska ima izvanserijske nogometaše, reprezentacija je nogometna velesila koja se može pohvaliti i trećim i drugim mjestom na svjetskim prvenstvima, ali ne i stadionom koji će pružiti potpuni komfor svima koji dođu podržati Vatrene jer niti jedan postojeći nema krov nad glavom.

Ono što posebno oduševljava je činjenica da je Lovren to učinio na simpatičan način.