ruše rekorde

Samo su tri igrača na svijetu traženija od Dinamovih zvijezda: Europski velikani već pripremaju milijune

19.11.2019 u 10:57

Bionic
Reading

Na listi najtraženijih igrača koju je objavio Transfermarkt u TOP 5 prema pregledima su se našli Dani Olmo i Bruno Petković

Dinamo je dolaskom Nenada Bjelice na klupu u kratko vremenu postao ozbiljan faktor u europskom nogometu. Nakon što su prošle sezone osigurali proljeće u Europi, ove godine plasirali su se u Ligu prvaka i ostavili odličan dojam.

Bjelica je promovirao i brojne igrače pa je tako Dani Olmo stigao do španjolske A reprezentacije, a Bruno Petković i Mislav Oršić do Hrvatske. Koliko je Dinamo moćan i koliko su igrači cijenjeni u cijeloj Europi, govori i podatak da su upravo Petković i Olmo među pet najtraženijih igrača na svijetu.

Na popularnom Transfermarktu objavljena je lista najtraženijih igrača, a onda izgleda sjajno ako ju gledate iz Hrvatske. Najpretraživaniji igrač je Erling Haaland iz RB Salzburga koji je ove sezone zadivio cijeli svijet, a onda slijede Lionel Messi i Cristiano Ronaldo koji su već standardni na sličnim listama.

Top pet zatvaraju Dani Olmo i Bruno Petković što je još jedna potvrda sjajnog rada u Dinamu. Olmo prema Transfermarktu vrijedi 30 milijuna eura, dok je Petković procijenjen na osam milijuna, ali jasno je da ni jedan od navedene dvojice neće otići za tako male iznose. Za njih su zainteresirani brojni velikani, a obojica se u zadnje vrijeme povezuju s Barcelonom.

TOP 5 najtraženijih igrača svijeta:

  • 1. Haaland (RB Salzburg)
  • 2. Messi (Barcelona)
  • 3. Ronaldo (Juventus)
  • 4. Petković (Dinamo)
  • 5. Olmo (Dinamo)
  • +56
Dinamo - Šahtar, 4. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL