iako ne ovise samo o sebi

Samir Toplak svojom iskrenošću opet digao Split na noge odgovorivši na upit može li Hajduk biti prvak; evo recepta Bijelima

16.04.2022 u 08:00

Bionic
Reading

Nogometaši Gorice doživjeli su u petak poraz na Poljudu od 1:0 u okršaju protiv Hajduka. No, pitanje je što bi bilo da Vukovićev udarac nije dodirnuo Jovičića i da lopta na putu prema Kotarskom nije promijenila smjer

Samir Toplak u svojoj šestoj utakmici na klupi Gorice doživio je svoj prvi poraz. Poguban po ambicije velikogoričkog kluba bio je Vukovićev udarac, ali lopta je na putu do gola okrznula Jovičića, promijenila smjer i završila u mreži.

Naravno, nakon tako primljenog gola, možeš sve prepisivati i (ne)sreći, no trener gostiju bio je iskren.

'Ušli smo loše u utakmicu, bez duela, nismo dobili ni jedan, najbolje od svega je što smo samo 0:1 gubili. U nastavku smo promijenili ploču, bili bolji, ali bez šanse, no i Hajduka smo limitirali. Držali smo ih u šahu pri kraju, publika se nervirala, a na kraju je to, rekao bih, 1:0 zaslužena pobjeda Hajduka'.

Toplak je još rekao.

'Mi smo konkurentni sa svima, to želimo, ali imamo ozlijeđenih i nemamo kompletan roster. Pokušat ćemo biti bolji i osvojiti bodova do kraja, bit ćemo opasan suparnik i u nedjelju'.

Imate li želju biti trener Hajduka?

'Ima li netko tko bi rekao ne, kad vidi ovakvu kulisu, ambijent i sve to skupa u Hajduku... Meni je kao čovjeku satisfakcija što dobijam puno poruka navijača Hajduka, a sad hoću li ikad dobiti priliku tko zna'.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel

Što se dogodilo u prvo poluvremenu, jesu li se prepali vaši momci?

'Je, prepali su se. Prestrašili'.

Naravno, novinare u Splitu zanimalo je njegovo mišljenje i može li Hajduk bit prvak?

'Mora u srijedu dobiti utakmicu protiv Dinama pobjeda diže sve na noge i onda prvenstvo postaje opet otvoreno', zaključio je Toplak.

  • +9
Hajduk - Gorica (31. kolo HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos / CROPIX