'MEČ LOPTA' U LABINU

Sami na vrhu! Dinamo petardom na korak od prve lige

20.05.2015 u 09:33

Bionic
Reading

Malonogometaši Dinama novom su uvjerljivom pobjedom nastavili juriti prema prvoligaškom plasmanu iduće sezone

U Šibeniku je Crnica s dva gola Bugarije i jednim Vukovića svladala Potpićan s 3:2 i tako se nakon dva od šest odigranih kola kvalifikacija za prvu ligu izjednačila s Potpićanom na drugom mjestu mini ljestvice.

Sam na vrhu ostao je Dinamo koji je pred 500-injak ljudi u Domu sportova dočekao vinkovačku Aureliju i svladao ju sa čistih 5:0. Nakon dulje pauze na parket se vratio Tomo Šokota. U prvom poluvremenu Majić i Perković su pogađali nakon prekida, a u nastavku su Purgar, Franja i Grgić dovršili posao. Imali su i Vinkovčani dobrih prilika, ali ponovno je sjajan bio Dinamov vratar Goran Škorić koji je u zadnje tri (ključne!) utakmice primio ukupno dva gola i - postigao jedan.

Nakon dvoboja Dinamov kapetan Matija Đulvat primio je pehar za osvajanje drugoligaške titule, a nagrada za najboljeg strijelca otišla je Antoniju Franji. Cijela momčad zatim je preselila na tribine gdje ih je dočekao standardan repertoar - Šampioni, Nikom nije ljepše... i - Ovo je Dinamo!

U 3. kolu u Vinkovcima kod Aurelije gostuje Crnica, dok Dinamo u nedjelju u 20.30 igra protiv Potpićana susret koji ih može primaknuti 'na milimetar' od prve lige.

Poredak: Dinamo 6 (12:2), Potpićan 3 (7:4), Crnica 3 (5:9), Aurelia 0 (1:10)