ZABORAVNI UČITELJ

Salma platila brdo love i ostala bez Beckhama

11.11.2008 u 19:00

Bionic
Reading

Slavna glumica Salma Hayek platila je 350.000 dolara (oko dva milijuna kuna) na jednoj dobrotvornoj aukciji za sat vremena škole nogometa s Davidom Beckhamom, no premda je otada prošlo devet mjeseci, do svoje nagrade još nije došla. A sigurno žarko želi na

Tijekom veljače ove godine Madonna je u New Yorku organizirala aukciju kojoj je bio cilj skupiti sredstva za pomoć Malaviju, a na njoj su se, kako to obično i biva, skupile brojne zvijezde šoubiznisa, sporta i politike. Među njima bila je i glumica Salma Hayek te nogometaš David Beckham i upravo je aukcijska večer spojila to dvoje slavnih.

Naime, Becks je na aukciju ponudio ono što radi najbolje, svoj nogomet, te je započelo licitiranje - tko će više platiti za sat vremena škole nogometa s jednom od najvećih nogometnih celebrityja svih vremena. Salma Hayek se tu pokazala najupornijom i podizala je cijenu do zaista suludih 350.000 dolara. Istina, riječ je o dobrotvornoj aukciji, no što je previše - previše je.

Kako bilo, zvijezda filmova Frida i Desperado 'zaradila' je svog Beckhama, točnije sat vremena s njim na nogometnom travnjaku, ali do danas nije uspjela naplatiti svoj trud. Je li riječ o pomanjkanju slobodnog vremena ili David pokušava izbjeći dogovoreni čvenk sa Salmom, nije ni važno. Vjerojatno je najvažnije da je 'kratkih rukava' ostala Anna Wintour, glavna urednica američkog izdanja Voguea koja se natjecala s Hayekicom, a iznad svega stoji činjenica da je skupljen novac za pomoć.

Hoće li uskoro nogometni svijet dobiti novu Macu Maradonu u liku i djelu Salme Hayek, to ćemo saznati možda već ove zime, jer će i Beckham i poznata glumica imati dosta slobodnog vremena. Dva milijuna kuna je ipak dva milijuna kuna. Ili je ipak važnije za koga su plaćena?