SINKRO-ŠKOLA

Šalata ugostila i pozdravila jubilarke

09.09.2011 u 15:13

Bionic
Reading

Već deseti put uoči početka školske godine održana je Medveščakova ljetna škola u sinkroniziranom plivanju na Šalati. Četiri tjedna djevojčice su pod stručnim nadzorom vježbale u vodi i sudjelovale u kreativnim radionicama i čak su kao znak pažnje poklonile voditeljicama gipsane figurice s popratnim pjesmicama

Tristotinjak djevojčica u jednom je desetljeću na tečajevima ljetne škole upoznalo sinkronizirano plivanje. I svrsishodno provelo dio ljetnih praznika.

U proteklom desetljeću voditeljice ljetne škole bile su Tatjana Leko, Petra Tomčić, Petra Čačić, Mia Šimunić, Lucija Dodigović, Martina Ivanjko, Angelina Halambek, Lana Kerkez, Anja Kerkez, Iva Pendeš, Ana Pendeš i Daria Karić. U jubilarnoj ljetnoj školi voditeljice su bile Lana Kerkez, Anja Kerkez, Iva Pendeš i Daria Karić pod budnim okom organizatorice Kristine Rebić.

Sve one zahvalne su obiteljima djevojčica na potpori, a Vlasti Ilić Hrg, voditeljici programa na Šalati, na razumijevanju i pomoći.

Nove članice u dobi od 6 do 12 godina u Medveščak se mogu upisati na plivalištu Mladosti uza Savu subotom od 11 do 13 te srijedom od 9.30 do 11 i od 14.30 do 16 sati. Medveščakovi treninzi na plivalištu Utrina počinju 20. rujna, a održavat će se utorkom i četvrtkom od 17.30 do 19 sati.