transfer na pomolu?

Sada je jasno tko će otići iz Juventusa i osloboditi mjesto za Salaha

14.02.2019 u 18:33

Bionic
Reading

U srijedu smo objavili kako talijanski mediji najavljuju senzacionalni povratak Egipćanina Mohameda Salaha u Serie A

Iako je do prijelaznog roka ostalo skoro pola godine, već sada se špekulira tko će promijeniti klub u ljetnim mjesecima. I talijanski mediji već dva dana vrte priču kako se Mohamed Salah vraća u Serie A.

  • +3
Serie A, Juventus - Roma Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No ne u Romu, već u Juventus.

Prije strijelac Liverpoola, bez obzira što je nedavno produžio ugovor s 'redsima' na pet sezona, očito ima svoju cijenu i u novinama se najavljuje da bi taj transfer mogao vrijediti oko 200 milijuna eura.

>> Juve dovodi megazvijezdu za 200 milijuna eura, evo što to znači za Mandžukića

Ta je vijest osvanula i na naslovnici Tuttosporta, gdje se piše kako će Salah prema Torinu dok bi u suprotnom smjeru, uz 50-ak milijuna eura, mogao krenuti Paulo Dybala.

I ima neke logike, jer nakon dolaska Cristana Ronalda, a kojem je na velikoj usluzi Mario Mandžukić, Dybala ne igra koliko bi želio, a dolaskom Salaha sigurno bi mu se minutaža još razrijedila.

Salah bi u svakom slučaju bio veliko pojačanje, jer osim što je već igrao u talijanskoj ligi, napad Juventusa treba pomlađivanje. 26-godišnji Egipćanin postiže golove k'o na vrpci, a od 2017. godine, kada je napustio Romu i preselio u Liverpool, zabio je 49 prvenstvenih golova.