'MEDVJEDI' U GOSTIMA

Sa Zanoškim u lov na drugu pobjedu!

13.03.2012 u 12:03

Bionic
Reading

Zagrebački 'medvjedi' napunili su se nakon nedjeljne pobjede nad KAC-om toliko potrebnim optimizmom i sad s puno više nade u pozitivan rasplet iščekuju početak četvrte utakmice polufinala doigravanja u Klagenfurtu

S neugodnim skorom 0:2 u pobjedama, k tomu još bez Franka Banhama i Joela Prpica, vrlo važnih igrača u koncepciji igre Medveščaka, zagrebački hokejaši u nedjelju su ipak stigli do prve polufinalne pobjede kontra KAC-a i sebi u najmanjoj mjeri produljili život u borbi za finale Ebela. Pobjeda 3:2 izborena je uz puno strpljenja, 'progutanih' udaraca suparnika, provokacija, sudačkih previda, a još su uz sve to Vjačeslav Truhno i David Brine igrali virozni.

Ta pobjeda, izborena upravo na taj način i uz fenomenalno, ove sezone neviđeno navijanje prepunih tribina, dala je podstrek 'medvjedima' da i u Klagenfurtu, u četvrtoj polufinalnoj utakmici, idu još kvalitetnije na pobjedu. Nemojmo se zavaravati, bit će jako teško - Prpica i Banhama još uvijek nema u rosteru, viroza u svlačionici također je uzela svoj danak - no momčad se ne predaje.

Navijače je u jednom trenutku zabrinula najava s ligaške web stranice da u utorak navečer neće igrati Tomislav Zanoški, strijelac dvaju golova s nedjeljne utakmice, i to zbog potresa mozga, no mladi Zagrepčanin, iako je pretrpio priličan broj nesportskih naleta suparnika, ipak nije teže ozlijeđen i sigurno će predvoditi ekipu u Klagenfurtu.

Osim već spomenutih Prpica i Banhama koji odrađuju suspenzije, u kadru trenera Martya Raymonda neće biti ni Gala Korena koji se još oporavlja od lakše operacije koljena, dok iz kampa Klagenfurta nisu stigle nikakve vijesti o ozljedama. Ipak, sigurno je da je izvan stroja još uvijek Tyler Spurgeon, a upitan je i nastup Andreja Zjuzina.

Polufinale doigravanja: Medveščak - KAC 1:2
1. utakmica: Medveščak - KAC 0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
2. utakmica: KAC - Medveščak 1:4 (1:0, 2:0, 1:1)
3. utakmica: Medveščak - KAC 3:2 (2:0, 0:0, 1:2)