EDUARDO U MAKSIMIRU

Sa svjetskog prvenstva ravno na Dinamov gol!

28.06.2014 u 14:26

Bionic
Reading

Dinamo je uoči početka sezone doveo veliko pojačanje među vratnicama: portugalskog vratara Eduarda Carvalha! 31-godišnji vratar koji dolazi iz Brage potpisao je s Dinamom trogodišnji ugovor i već za par dana će se priključiti suigračima u Sloveniji!

Trener Modrih Zoran Mamić bio je sretan nakon obavljenog posla:

'Velika stvar za sve nas koji radimo u klubu i našem nogometu. Radi se o pravom pojačanju i sigurni smo da će Eduardo donijeti kvalitetu više našoj momčadi', rekao je trener Mamić, a prenosi službena Dinamova stranica,  pa objasnio kako je uopće došlo do posla s portugalskim reprezentativnim vratarom:

'Iskreno, nismo niti razmišljali o njemu jer nismo mislili da je to realna opcija, ali kada se u Bragi zakomplicirala situacija smo brzo reagirali i doveli ga u Dinamo'.

Cijeli posao držao se u tajnosti dok Portugal nije završio sa svojim nastupom na Svjetskom prvenstvu tako da je sada posao pred završetkom i sve što je ostalo jest liječnički pregled:

'Eduardo će u Zagreb doći početkom idućeg tjedna, odraditi liječnički i potom nam se priključiti na pripremama', rekao je trener o novom vrataru Dinama koji je u Brazilu bio drugi vratar Portugala i upisao jedan nastup.

Što se tiče sadašnjih vratara Modrih, posebno 'jedinice' Antonija Ježine trener ima samo riječi hvale:

'On je radio odlično, griješio kao i svi svjetski golmani tako da je pred njim sigurno velika karijera. Uostalom, samo uz vrhunsku konkurenciju se može držati visoki nivo tako da smo sretni što imamo više kvalitetnih rješenja na vratarskoj poziciji', zaključio je trener 'modrih'.