dirljiv trenutak za sve

S poljudskih tribina odzvanjalo je njegovo ime, a nakon velike pobjede u tišini se spustio u svlačionicu: evo što misli o igri Hrvatske

09.09.2021 u 11:47

Bionic
Reading

Iako stadion nije bio pun, više od 16.000 gledatelja na poljudskim tribinama bili su dodatni motor Dalićevoj momčadi u utorak protiv Slovenije. I prepoznali su navijači trenutak, jer osim što skandirali hrvatskim osvajačima olimpijskih medalja, zazivali su Danijela Subašića te Marija Mandžukića, reprezentativni dvojac koji je ostavio itekako dubok trag u uspjesima Vatrenih

Hrvatska je napokon dočekala mogućnost igranja pred svojim navijačima. A dočekali su i navijači mogućnost bodrenja reprezentacije, pa su u utorak bili glasni i raspjevani te pomogli Dalićevoj momčadi da dođe do pobjede nad Slovenijom 3:0.

Posebnu notu cijelom događaju dao je i posjet Marija Mandžukića, a koji je nekoliko dana ranije objavio prekid karijere.

Službeni spiker objavio je da je prisutan, što je potaknulo tribine da skandiraju njegovo ime.

Naravno, nakon utakmice, u kojoj su Perišić, Pašalić, Kramarić, Vlašić i ostatak momčadi izazvali novi ushit, Mandžukić se spustio u svlačionicu i podijelio radost s izbornikom Dalićem, nekim od bivših suigrača, ali i novim reprezentativcima.

'Drago mi je što sam uživao u odličnoj predstavi naše reprezentacije i krasnoj atmosferi na Poljudu ❤️‍🔥👏🏼', napisao je Mandžukić na svom Instagram profilu.

  • +35
Hrvatska - Slovenija, kvalifikacije za SP 2022. Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL
  • +12
Hrvatska - Slovenija, navijači na Poljudu Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/ CROPIX