zasad je samo želja

Njegovim bi dolaskom ambicije Hajduka porasle 'do neba', ali sada ga samo čudo može dovesti na Poljud

01.02.2022 u 08:40

Bionic
Reading

Iako su se na Poljudu nadali povratku svog bivšeg napadača Nikole Kalinića, u Italiji je okončan prijelazni rok, a Hellas Verona nije našla igrača tog kalibra, i gotovo je sigurno da Hajduk u proljetnom dijelu sezone neće koristiti usluge 34-godišnjeg Solinjanina

Dino Mikanović, Francisco Reis Ferreira ili, kako mu tepaju, Ferro te Lukas Grgić zasad su jedina tri nova igrača na koje će u nastavku sezone moći računati Hajdukov trener Valdas Dambrauskas.

Naravno, to ne znači da čelnici kluba neće raditi na dolascima do kraja prijelaznog roka, a koji traje u HT Prvoj ligi do 15. veljače. Međutim, vrlo je izvjesno da igrača o kojem su Hajdukovi navijači maštali ipak neće dočekati u ovom prijelaznom roku.

Riječ je naravno o Nikoli Kaliniću, 34-godišnjem napadaču koji je u dresu Hajduka odigrao 61 utakmicu, zabio 33 gola te upisao 12 asistencija.

Problem s njegovim dolaskom leži u činjenici da Kalinić s Hellas Veronom ima važeći ugovor, ali i da klub na čijoj klupi sjedi Igor Tudor nije uspio pronaći napadača za proljetni dio sezone, odnosno da bi odlaskom Nikole Kalinića, Tudorov izbor spao na dva imena (Simeone, Lasagna). A zanimljivo, od pet napadača koje Tudor ima na raspolaganju, samo su dvojica Veronino 'vlasništvo'.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +12
Šibenik - Hajduk, 21. kolo HT Prve lige, 2021./22. Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik - Hajduk 1:3, 21. kolo HT Prve lige, 2021./22. (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal