slučajno otkriveno

Rusi u čudu: Sezona nije završila, a Vlašić je već otišao iz Moskve?

22.05.2019 u 10:24

Bionic
Reading

Iako je CSKA u svom priopćenju napisao kako će odluka o nastupu Nikole Vlašića protiv Krila Sovjetov u zadnjem kolu ruskog prvenstva biti donesena dan prije utakmice, naš veznjak viđen je na putu za Zagreb već u srijedu…

Hrvatski 21-godišnji reprezentativac nema sreće s ozljedama ovog proljeća, a posljednju je pretrpio protiv Ahmata prošlog vikenda, kada mu je stradalo stopalo u jednom duelu.

  • +3
Liga prvaka: CSKA M. - Real M. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

CSKA je u ponedjeljak objavio priopćenje u kojem naglašava da je otkrivena nakon pregleda kontuzija u području Vlašićevog lijevog gležnja te da će dan prije utakmice posljednjeg kola protiv Krila Sovjetov biti donesena odluka hoće li igrati ili ne. Moskovski klub izgubio je izglede izboriti plasman u Ligu prvaka i u najboljem slučaju može završiti četvrti na ljestvici ako pobijedi tu utakmicu u nedjelju.

Međutim, ruske medije iznenadilo je ove srijede kad je slučajno otkriveno da se Nikola Vlašić već vratio u Hrvatsku. Naime, trofejni gimnastičar Nikolaj Kuksenkov na Instagramu je objavio fotografiju s Vlašićem i naglasio kako je s njim zajedno putovao u Zagreb i da su imali ugodan razgovor. Čudi jedino što CSKA nije službeno potvrdio da je Vlašić napustio momčad, ali sigurno je za to dobio odobrenje.

Dakle, Vlašić se već vratio kući gdje bi se trebao priključiti reprezentaciji na pripremama za utakmicu protiv Walesa od sljedećeg tjedna, ako se u potpunosti oporavi. To bi također trebalo značiti da je njegova avantura u Moskvi završena, jer mu s krajem sezone istječe posudba i vraća se u Everton koji će ga najvjerojatnije pokušati prodati ovog ljeta i na njemu dobro zaraditi…