Logo (1)

TO BAŠ NITKO NIJE OČEKIVAO

Rukometaš BiH svojom izjavom o Francuzima postao hit, a Karabatić i društvo najradije bi odmah pobjegli doma

Bionic
Reading

U skupini D rukometnog Eura od 18.15 Francuska i BiH igraju utakmicu bez prevelikog značaja, igra se za prestiž, jer su obje reprezentacije izgubile šansu za prolazak

Rasplet u skupini D je onakav kakav baš nitko nije očekivao. Portugal i Norveška sigurni SU putnici prije međusobnog sraza (20.30) koji odlučuje koja će momčad u drugu fazu prenijeti dva boda.

A od 18.15 igraju Francuska i BiH, dvoboj za prestiž odnosno tko će doma bez ijedne pobjede, a tko s dva utješna boda (osim ako ne završi neodlučeno). Veliko je to iznenađenje, jer su Francuzi prema kladionicama bili drugi favoriti prvenstva, a sada moraju odraditi utakmicu koju bi najradije predali suparniku i pobjegli svojim kućama.

U taboru BiH upravo u nezainteresiranosti Francuza vide svoju priliku, za njih bi trijumf protiv najtrofejnije rukometne nacije u zadnja dva desetljeća bio pothvat. I to ne skrivaju!

'Mi i Francuzi odlazimo kući, ali ako iznenadimo Francuze, to je kao da smo osvojili Euro. Kod njih je kriza, jer su ispali sa prvenstva, a ako ćemo im parirati ja ću biti zadovoljan', rekao je pivot Senjamin Burić i svojom izjavom postao hit.

  • +3
BiH - Portugal, 2. kolo, skupine D, Euro 2020. Izvor: EPA / Autor: OLE MARTIN WOLD

'Želja i cilj svakog igrača je igrati protiv Francuske i probati ostvariti pobjedu protiv jedne takve selekcije. Za njih je ovo najveća katastrofa, tako da mislim da su oni u većem psihičkom 'downu'. Mi smo prvi put ovdje i nama je svaka utakmica velika stvar. Dat ćemo sve od sebe, mislim da imamo šanse', dodao je desni vanjski Dejan Malinović.

  • +4
Francuska - Norveška, rukomet, EP 2020. Izvor: EPA / Autor: Ole Martin Wold
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal