Logo (1)

HOBOTNICE IZMEĐU VRATNICA

Petog dana Eura čak dva golmana imala su impresivniji učinak od našeg Šege; jedan od njih spriječio je ogromnu senzaciju

Bionic
Reading

Marin Šego bio je fantastičan u trećoj pobjedi Hrvatske na Euru protiv Srbije (24:21), ali u ponedjeljak su čak dva golmana imala još impresivniju statistiku

Hrvatski vratar izludio je 'Orlove', skinuo im par zicera, i još dosta nezgodnih udaraca, te je susret završio sa 16 obrana uz odličan postotak od 44 posto. Odlično, ali ne i najbolje petog dana Eura.

Naime, dva golmana imala su još impresivniji učinak. Prvi je Španjolac Rodrigo Corrales koji je zaustavio 20 od 44 pokušaja Nizozemaca (45 posto), a aktualni europski prvak slavio je uz njegovu pomoć 36:25.

Jednako toliko dobar bio je Danac Niklas Landin koji je bio isto suočen s 44 udarca, a zaustavio je kao i njegov kolega 20. Ponajviše zahvaljujući Landinu Danska je izvukla bod protiv Mađarske (24:24) te je ostavila kakvu takvu nadu za prolazak u drugi krug, ali aktualni svjetski i olimpijski prvaci više ne ovise samo o sebi.

Dodajmo da je i crnogorski čuvar mreže Nebojša Simić bio fenomenalan, zaustavio je 15 lopti od 42 (36 posto), ali to nije pomoglo, jer su Bjelorusi slavili 36:27 i prošli dalje.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal