zar je moguće?

Rüdiger senzacionalno zaustavio Haalanda, ali Ancelotti ga odlučio šokirati

10.05.2023 u 17:39

Bionic
Reading

Iako su navijači Manchester Cityja s nestrpljenjem čekali nastup Erlinga Haalanda protiv Realove obrane, i nadali se da će Norvežanin zabiti i Kraljevima, Nijemac Antonio Rüdiger odigrao je utakmicu za pamćenje, zaustavivši vodećeg strijelca engleske Premier lige

Haaland je većim dijelom utakmice bio bez zapaženijih poteza. Rijetko je dirao loptu, a kada bi to napravio, obrana Reala znala je kako ga zaustaviti.

Rüdiger je koristio brojne načine, ali sve se svodilo da Norvežanina nije ispuštao iz vida, odnosno jednostavno se 'priljubio' uz njega.

Norvežanin je imao svega 21 dodir s loptom, najmanje od igrača koji su bili starteri, te je imao dva udarca prema golu, a Marca mu je za nastup dala ocjenu 3.

Ipak, dan nakon utakmice Carlo Ancelotti povukao je potez kojim je šokirao Rüdigera. Naime, mediji bliski Kraljevima tvrde da će u uzvratnoj utakmici na Etihadu, 17. svibnja, Eder Militao krenuti od prve minute. 

Militao je prvi dvoboj propustio zbog žutih kartona, a nakon odrađene kazne, vratit će se na teren, što znači da Rüdiger seli na klupu.

Ancelotti izuzetno cijeni Militaa, Brazilac je njegov igrač od povjerenja i zato će ga trofejni trener vratiti u startnu postavu.

Militao je u dosadašnjem dijelu sezone igrao zaista odlično, međutim opravdano se postavlja je li to pravedno prema Rüdigeru.