IZBAČEN SA STADIONA

Haalandovog oca 'prebacilo' u Madridu; ovakvo ponašanje je nedopustivo!

10.05.2023 u 16:09

Bionic
Reading

U utorak su u prvoj utakmici polufinala nogometne Lige prvaka, igranoj na Santiago Bernabeuu, Real i Manchester City završili 1:1. Prema tome, jasno je da će uzvrat na Etihadu biti posve otvoren, odnosno da obje momčadi mogu maštati o finalnom okršaju.

Konačnih 1:1 iz Madrida, dakle, ostavljaju izglede i jednima i drugima. Međutim, dojam je da bi City ipak mogao imati laganu prednost. Jer Guardiolina je momčad kontrolirala utakmicu i dominirala. A sve to prilično je ohrabrilo oca najveće zvijezde današnjice, Erlinga Haalanda.

Naime, Alf-Inge Haaland, pri kraju utakmice svojim je nedoličnim ponašanjem, gestikulirajući Realovim navijačima da su tihi, odnosno da ih ne čuje, provocirao. Zbog toga je pri kraju utakmice i izbačen sa stadiona Santiago Bernabeu.

Mnogi su nagađali zbog čega je morao napustiti stadion prije završetka utakmice, a spominjalo se i da je bio pod utjecajem alkohola.

Haaland stariji u srijedu se oglasio na Twitteru i objasnio svoju stranu priče.

On tvrdi da je samo proslavio De Bruyneov gol, ali da je i to bilo dovoljno da ga izbace s tribine.

'OK. Real Madrid nije bio sretan što smo slavili De Bruyneov gol. Uz to, morali smo otići jer Realovi navijači nisu bili sretni što je 1:1', napisao je Haaland.

U svakom slučaju, čini se da je na ovoj utakmici 'pukla ljubav' između Reala i norveške obitelji.