iskusni talijan

Ancelotti rekao istinu o Modrićevoj ulozi pa se na sarkastičan način dotakao Haalanda

10.05.2023 u 10:27

Bionic
Reading

Puno se pisalo nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja (1:1). No najbolje je situaciju na terenu opisao trener domaćih Ancelotti

Jasno je da iskusni talijanski trener Carlo Ancelotti nije nezadovoljan jer su odigrali 1:1 pred svojim navijačima. Pogotovo ga je razljutila sumnjiva situacija kod gola gostiju (uvjeren je da je lopta izišla izvan igre).

>> Golčine Viniciusa i De Bruynea najavile spektakl u Etihadu, Modrić doživio ovacije

Očekivano, Ancelotti se dotakao i svojih omiljenih igrača, a to su mu Modrić i Kroos

'Da, Modrić i Kroos su kao stvoreni za najveće utakmice, kao što je uostalom i ova. Oni su vođe, određuju ritam igre i to se vidjelo protiv Cityja. Znate, takvi igrači su ključni u ovakvim utakmicama… Svaka čast našim mladim igračima Camavingi, Rodrygu i Viniciusu, ali Modrić i Kroos su im dali ključnu pomoć. Uostalom, kao i uvijek', kazao je nakon utakmice Ancelotti.

Na zanimljiv način dotakao se i Haalanda, kojeg je Rudiger sjajno čuvao, za što ga je pohvalio i trener Cityja Pep Guardiola.

'Znate što, uopće se nismo fokusirali na Haalanda. Puno važnije nam je bilo zaustaviti De Bruynea i Gundogana između linija. Modrić, Kroos i Valverde tu su napravili sjajan posao', dodao je pomalo sarkastično Ancelotti te je očito zadovoljan svime - osim rezultatom.

  • +6
Polufinale Lige prvaka: Real Madrid - Manchester City, 9.5.2023. Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN