što se događa?

Ronaldu prijeti scenarij kojem se najmanje nadao uoči početka sezone!

30.09.2017 u 10:33

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo nakon šest odigranih kola Primere još uvijek nema niti jedan postignuti pogodak, a ako ne zabije ove nedjelje protiv Espanyola ostat će na nuli sve od sredine listopada, što se još nije dogodilo otkad je stigao u Madrid...

Slavni 32-godišnji portugalski napadač imao je već nekoliko zapaženih nastupa ove sezone, uključujući i onaj posljednji u utorak protiv Borussije Dortmund u Ligi prvaka, ali još niti jedan takav u Primeri.

  • +18
Cristiano Ronaldo Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh

Prošlo je šest kola španjolskog prvenstva, a Ronaldo nema još niti jedan postignuti pogodak. Tome je najzaslužnija kazna od čak četiri utakmice suspenzije zbog odgurivanja suca u prvom susretu španjolskog Superkupa protiv Barcelone, no slavni napadač nije ništa napravio niti kad je bio na terenu protiv Betisa i Alavesa.

Ronaldo ove nedjelje mora popraviti dojam protiv Espanyola, a španjolski mediji naglašavaju da mu se nikad još nije dogodilo u Primeri da u svoja prva tri nastupa ne zabije pogodak za Real u sezoni.

Madridski klub zaostaje već ogromnih sedam bodova za Barcelonom na ljestvici i treba mu najbolje izdanje svih zvijezda, uključujući i Ronalda. Ako Cristiano slučajno ostane bez gola i protiv Espanyola, slijedi reprezentativna stanka pa sigurno neće zabiti u Primeri sve do sredine listopada, čemu se sigurno nije nadao uoči početka sezone, s obzirom da dobru formu koju je pokazivao prije one nesretne suspenzije koju je zaista nepotrebno zaradio...