nije njemu loše

Mandžo se pohvalio poklonom o kojem većina samo može sanjati!

30.09.2017 u 09:50

Bionic
Reading

Mario Mandžukić zahvalio se Rogeru Federeru koji mu je poslao svoju potpisanu kapu, a Ivan Ljubičić vjerojatno mu je pomogao da dođe do ovog vrijednog poklona...

Hrvatski 31-godišnji napadač odlično je ušao u novu sezonu i uspio je čak i gurnuti Gonzala Higuaina na klupu te preuzeti njegovo mjesto u vršku napada u zadnjim utakmicama. Zasad se može pohvaliti s dvije asistencije i tri postignuta gola, a posljednjeg je postigao u pobjedi 2:0 protiv Olympiacosa ove srijede u Ligi prvaka.

  • +3
Mario Mandžukić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dobra forma Mandžukića svakako veseli izbornika Čačića uoči dvoboja s Finskom i Ukrajinom koji slijede početkom listopada, jer baš on bi mogao biti čovjek odluke u borbi za plasman na SP u Rusiji.

Što se Marija tiče, poznato je da on nije samo nogometni fanatik, već i ljubitelj brojnih drugih sportova te veliki navijač hrvatskih sportskih kolega. U prošlosti se pojavljivao na MMA priredbama te davao javnu potporu našim rukometašima, a čini se da je i zaljubljenik u tenis.

Potvrdio je to i objavom na Twitteru na kojem se pohvalio kapom potpisanom od Rogera Federera s posvetom koja je stigla na njegovu adresu.

'Roger, hvala ti na poklonu,' napisao je Mandžukić uz fotografiju kape i zaključak da se radi o čarobnjaku i najvećem tenisaču svih vremena.

S obzirom da je trener slavnog Švicarca Ivan Ljubičić 'retvitao' ovu objavu, moguće da mu je upravo on pomogao da se dokopa poklona o kojem brojni ljubitelji tenisa diljem svijeta mogu samo sanjati...