požalit ćeš...

Ronaldova poruka Neymaru oduševila je sve navijače Barcelone

23.07.2017 u 18:20

Bionic
Reading

Neymar i PSG navodno su dogovorili sve detalje njegova prelaska u Pariz, no još se čeka konačna potvrda iz Barcelone. Parižani su spremni platiti odštetu od 222 milijuna eura, a u akciju 'spašavanja' Neymara uključili su se suigrači, ali i ljutiti protivnici...

Leo Messi, Luis Suarez, Pique, Iniesta, Ivan Rakitić..., svi Barcelonini igrači čine sve kako bi pokušali odgovoriti Neymara da ode u PSG. No, zov novca je jači, činjenica je kako bi Barca njegovim odlaskom zaradila nevjerojatnih 222 milijuna eura koliko iznosi odšteta...

A Neymar bi u Parizu zarađivao 30 milijuna eura na godinu i napokon bi izašao iz sjene nedodirljivog Lea Messija.

Španjolski mediji navode kako se u akciju nagovaranja Neymara da ostane u Barceloni uključio i - Cristiano Ronaldo! Pomalo nevjerojatno, ali ne i nemoguće.

  • +6
Neymar Izvor: Reuters / Autor: Sergio Perez

Ronaldo je Neymaru navodno poslao poruku koja ga je duboko dirnula.

'Prijatelju, odlaziš iz velikog kluba u puno manji. To ti se sada čini kao dobra prilika, ali požalit ćeš...', Ronaldova je poruka kojom je zvijezda Real Madrida pokušala nagovoriti ljutitog protivnika iz Barcelone da ne odlazi put Pariza.

Uskoro ćemo znati je li Ronaldo najvećim konkurentima uspio pomoći da zadrže mladog Brazila u svojim redovima, a navijači Barcelone njegov su pokušaj oduševljeno pohvalili na društvenim mrežama.