zar će mu opet udovoljiti?

Ronaldov ultimatum Realu; ovo više nema smisla!

26.10.2017 u 19:58

Bionic
Reading

Nakon što je s Realom i portugalskom nogometnom reprezentacijom pokorio Europu i Španjolsku, Cristiano Ronaldo po drugi je put u Fifinom izboru proglašen najboljim nogometašem svijeta

Ako je vjerovati španjolskim medijima, Cristiano Ronaldo postavio je ultimatum čelnicima Reala a vezano za novi ugovor. Portugalac ima ugovor s Realom do ljeta 2021. godine, a 'kraljevski klub' mu je u nekoliko navrata nudio produženje ugovora, uz naravno i veću plaću, do 2022. godine. 

  • +18
Cristiano Ronaldo Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh

Međutim, Ronaldo je postavio ultimatum rukovodstvu kluba, tražeći mnogo veću plaću od trenutnih 400 tisuća eura tjedno. Prema pisanju istog lista, Portugalac traži 50-postotno povećanje, odnosno 600 eura tjedno, ili novi ugovor neće potpisati.

Međutim, s obzirom na to da Ronaldu na početku sezone baš i ne ide kako bi svi željeli, čini se da će ovaj njegov ultimatum barem još neko vrijeme ostati nerealiziran jer ni bogati Real taj novac nema.

Tko zna, možda na taj način Ronaldo želi isprovocirati raniji raskid ugovora jer posljednjih mjeseci često se pisalo kako bi karijeru mogao nastaviti u američkoj MLS ligi.